40 jaar Jo Vally

Kursaal Oostende 6 oktober 2018

Jo Vally, één van Vlaanderens populairste artiesten. Een klassebak die het publiek telkens opnieuw weet te verrassen door de grote verscheidenheid in zijn muziek. Een repertoire vol meezingers, met ondertussen al meer dan 300 titels, om U tegen te zeggen. Een allrounder die met zijn gouden stem de Vlaming al jaren weet te bekoren.

Op 6 oktober 2018 zal Jo Vally zijn jubileumconcert vieren in het Kursaal Oostende, een overzicht van 40 jaar muziek, met versterkt orkest en dit met nieuwe arrangementen, pop-symfonisch, enig en uniek geschreven voor dit concert!

Hierbij is gedacht aan iedereen! Je kan kiezen voor verschillende formules die je zelf kan samenstellen, naar ieders budget! Zo is er voor de mensen die willen genieten van een all-in avond en premium view de gelimieerde exclusive “Golden VIP box” en dit met een unieke privilege inhoud! Deze “Golden VIP Box” is enkel te verkrijgen via de Jo Vally Fanclub. Ook kan U opteren voor het genieten van een walking dinner en/of een receptie bij iedere categorie van tickets, en dit met champagne à volontè!

Wees er snel bij en geniet!

logo 40 jaar Jo Vally Kursaal Oostende

De officiële armband ter gelegenheid van de 40-jarige carrière van Jo Vally

armband 40 jaar Jo Vally een verzilverde armband met 4 bedeltjes:

  • een zilveren vlinder
  • een zilveren muzieknoot
  • een amulet "40 jaar Jo Vally"
  • een amulet met de gegraveerde handtekening van Jo Vally

en dit alles met certificaat.
Je kan deze enkel bestellen bij SKY-By Karen Simair en dit via een e-mailtje naar sky@skybykarensimair.com

Nieuws