Fanzone

Aan de rechterkant kan je de verschillende pagina's van de fanzone aanklikken zoals de nieuwsbrief, hoe lid worden, downloaden via iTunes en nog veel meer...

Mijn beste wensen voor een spetterend 2018!

Een feestjaar waarin ik mijn 40 jarige carrière zal vieren!
Met heel veel leuke dingen, zoals de start van de ticketverkoop op mijn nieuwjaarsreceptie op 14 januari 2018 in het gemeentehuis te Meise (voorafgaandelijke inschrijving nodig - zie eerdere uitnodiging) voor mijn evenement in het Kursaal Oostende - Jo Vally Pop Symfonisch - op 6 oktober 2018!
Ik hoop jullie daar allen te verwelkomen!

Lieve groeten
Jo Vally

06-12-2019
OVERLIJDENSBERICHT

Beste vrienden,

Wij hebben het overlijdingsbericht onvangen van Dhr. Jean Teerlinck, vader van Marie Jeanne, lid van FanClub Jo Vally. Wij bieden onze oprechte deelneming aan en wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

02-11-2019
KERSTCONCERTEN 2019

Beste vrienden,

Nog een goeie maand en de kerstconcerten staan voor de deur.

Ieder jaar opnieuw hebben we een aantal concerten verspreid over het Vlaamse land.

Noteer alvast volgende data om samen te genieten van de mooiste kerstliederen:
6 dec. Scherpenheuvel - Feestzaal Leeuw van Vlaanderen
14 dec. Aalst - kerk Sint-Jan-Evangelist
15 dec. Haaltert - JC De Kouter
20 dec. Hamme - O.L.Vr. Hulp der Christenenkerk
21dec. Otegem - kerk
22dec. Sint-Eloois-Winkel - Sint-Eligiuskerk
26 dec. Nieuwenrode O.L.V Hemelvaart.


Voor meer info website agenda

14-05-2019
40-jaar carrière JO VALLY

Beste fans, vrienden,

Het jubileumjaar van JO VALLY loopt stilaan ten einde en om dit feestelijk af te sluiten wordt op 11 oktober een JO VALLY'S VERJAARDAGSPARTY georganiseerd in de pittoreske zaal ELDORADO te Humbeek.

Een verjaardagsparty met live optreden van Jo Vally & orkest

Retro dansmuziek met DJ PVDW

Rad van fortuin

Mogelijkheid tot VIP (deze plaatsen zijn echter beperkt)

Zoals op de Nieuwjaarsreceptie werd medegedeeld, is het voor leden van de FanClub GRATIS, op vertoon van hun ticket en lidkaart. Uiteraard is dit ticket persoonlijk

Het gewone ticket bedraagt 15 euro.

Vip tickets à 80 euro met privé parking, diner en voorbehouden plaatsen en alle dranken inbegrepen tot 24u00. !!!  VIP TICKETS zijn UITVERKOCHT !!!

Info & tickets: 0479/96 66 91 

 

12-04-2019
NIEUWE SINGEL 'WIJ LEVEN NU'

Er broeit iets op je tv en radio!

Nieuwe singel en nieuwe Clip. Wij leven nu! 
Vanaf volgende week vrijdag.

02-01-2019
NIEUWJAAR 2019 !

NIEUWJAAR 2019 !

Beste vrienden,

 

Het jaar is weer voorbij en ik wil iedereen bedanken voor zoveel vreugde en plezier we samen mochten beleven bij al mijn optredens!

Ik hoop dat het nieuwe jaar ons allen weer mag samenbrengen en de vriendschap onderling nog mag versterken.

Alsook dat de hoop op een goede gezondheid en respect voor mekaar de goede voornemens mogen zijn.

Gelukkig nieuwjaar!

Liefs, Jo Vally x

 

09-11-2018
MIJN LES GELEERD - NIEUWE SINGEL

MIJN LES GELEERD - NIEUWE SINGEL

Jo Vally zijn nieuwe single is vandaag verschenen als digitale download en via streaming... maar is natuurlijk ook terug te vinden op zijn nieuwe album "40 Jaar Jo Vally - De 100 Allerbeste".

07-10-2018
DANK JE WEL PUBLIEK

DANK JE WEL PUBLIEK

Beste vrienden,

Mag ik jullie zeer hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid op mijn concert in het kursaal van Oostende! Dikke merci voor de vele attenties en de steun die ik mocht ontvangen. Het doet me heel veel deugd en hoop dat ik er nog 10 jaar mag bij doen.

Veel liefs Jo x

22-09-2018
JO VALLY OPNIEUW OPA

Met heel veel fierheid wil ik jullie laten weten dat mijn lieve dochter Carmen gisteravond om precies 22u 15 bevallen is van een flinke dochter Ella .
Mama en haar kleinste spruit stellen het prima .

Mvg Jo Vally

12-09-2018
WIE WINT DEZE PRACHTIGE WAGEN?

WIE WINT DEZE PRACHTIGE WAGEN?

Beste fans,
Beste vrienden,

Zoals al een tijdje geleden is aangekondigd, wordt er op 6 oktober een wagen Opel ADAM verloot naar aanleiding van 40 jaar Jo Vally en dit in samenwerking met garage Opel Moyson.

 

Een prachtige cabrio waarmee de winnaar 3 jaar mag rijden alles inbegrepen onderhoud, verzekering taksen enz.... behalve de benzine.)

Wat moet je hiervoor doen : een deelnemingsformulier kopen aan 10 € - je mag natuurlijk meerdere kopen dan heb je ook meer kans dat jou naam wordt getrokken - en dit zorgvuldig invullen en deponeren (of laten deponeren) op 6 oktober in de geplaatste urnes in de inkomhal van mijn jubileumconcert. 
Alles zal onder toezicht staan van deurwaarder Luc Katra.
Bij het einde van het Jubileumconcert zal onder toezicht van de deurwaarder de winnaar van deze prachtige wagen bekend gemaakt worden. 
Ik zou zeggen waag jullie kans. De kans is veel groter deze wagen te winnen dan de lotto.

;-)
De deelnemingsformulieren zijn te verkrijgen via 0478/81 12 51, mijn officiële fanclub 0479/96 66 91, bij mijn optredens die nog doorgaan voor mijn jubileumconcert en in de inkomhal van mijn jubileumconcert! 

Veel geluk!
Liefs Jo

29-06-2018
PRETTIGE VAKANTIE

Beste fans,
Beste vrienden,

Zondag is het zover! Op 1 juli begint voor velen onder ons de vakantie.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke vakantie toe met alles wat jullie verlangen, maar hou het veilig want op 6 oktober wil ik jullie graag weerzien - gezond en wel - in het kursaal van Oostende om samen met mij te toasten op 40 jaar Jo Vally.

Voor wie het nog niet moest weet, het wordt een éénmalig pop-symfonisch concert met een playlist gekozen uit meer dan 340 titels.
Ik beloof dat het een onvergetelijke avond zal worden.
Alle info op deze site.

Liefs Jo 

25-05-2018
NIEUWE SINGEL 'NEEM ME MEE'

NIEUWE SINGEL 'NEEM ME MEE'

JO VALLY kijkt ondertussen reikhalzend uit naar z'n '40 Jaar Jo Vally'-jubileum dat hij op 6 oktober a.s. met fans en sympathisanten zal vieren in Kursaal Oostende. Voor die gelegenheid zal Jo Vally, bijgestaan door een groot pop-symfonisch orkest, een aanzienlijk aantal grote hits vanonder het stof halen en zullen ze op unieke wijze éénmalig worden vertolkt in grote bezetting.
Uiteraard zal ook Jo's nieuwste zomersingle "Neem Me Mee" niet ontbreken op de setlist van dat jubileumconcert. Kersvers en nog maar 2 weken geleden uit de studio's van Ronald Vanhuffel ontsproten, het zoveelste geesteskindje dat Jo Vally aan z'n palmares mag toevoegen en waarop hij uitermate trots is. "Neem Me Mee" is misschien een ietwat verrassende song, anders dan iedere andere song die we van Jo al te horen kregen maar je kan alleszins niet ontkennen dat hij meegaat met de tijd en de evolutie die het Vlaamse lied tegenwoordig doormaakt.
"Neem Me Mee" verschijnt op vrijdag 25/05 als digitale download en via streaming en zal uiteraard later dit jaar ook worden toegevoegd aan de tracklisting van het jubileumalbum "40 Jaar Jo Vally" dat op het label 'Vlaamse Sterren' van CNR Records verschijnt.

16-04-2018
UNIEK MOEDERDAGGESCHENK

UNIEK MOEDERDAGGESCHENK

SPECIALE MOMENTEN VERDIENEN SPECIALE BLOEMEN 
Bezorg jouw moeder hét unieke moederdaggeschenk!

Een mooi Boeket met een ticket voor het uniek en éénmalig pop symfonisch concert "40 jaar Jo Vally" in het Kursaal Oostende op zaterdag 6 oktober 2018!

(Info zie rubriek 40 jaar Jo Vally op deze site)

11-04-2018
WAT ALS IK NOG VAN JE HOU OP 1

Beste vrienden,

Het doet heel veel plezier te horen dat de singel “ Wat als ik nog van je hou” nr 1 staat in de Vlaamse top 10. Een bewijs dat een mooie melodie met een pakkende tekst nog steeds door heel wat mensen geapprecieerd wordt.

Bedankt daarvoor.

Van harte Jo Vally

03-03-2018
Spot op MENT

 

Beste Fans,

Vanaf vrijdag 02 maart start de spot op MENT voor 40 jaar JO VALLY in het Casino Kursaal te Oostende op 06/10/2018.

05-02-2018
NIEUWE SINGEL

NIEUWE SINGEL

De nieuwe singel van Jo Vally "Wat als ik nog van je hou".

Beluister in primeur een fragment op www.vlaamsetop50.be

31-12-2017
GELUKKIG NIEUWJAAR

Aan iedereen een gelukkig en voorspoedig 2018.

De FanClub.

23-12-2017
KERSTCONCERT BONHEIDEN BIJNA AFGELAST

Kerstconcert te Bonheiden bijna afgelast wegens gezondheidstoestand van Jo Vally! Buiten alle waarschijnlijkheid vond Jo toch de kracht om van het ziekenhuis rechtstreeks naar de kerk in Bonheiden te komen om zijn kerstconcert te volbrengen. Van de adviserend geneesheer kreeg Jo geen toelating. Maar Jo koos er toch voor om met de juiste pijnstillers en op eigen risico er te staan voor fans en vrienden! Nadien was het voor Jo niet meer mogelijk om op de receptie aanwezig te zijn. Door het management van Jo werd dan ook aan de organisator gevraagd dit mee te delen aan fans en vrienden die aanwezig waren op de receptie. Jo zijn gezondheidstoestand wordt op dit ogenblik goed opgevolgd door een medisch team!

21-12-2017
Valentijnsdiner met Jo Vally

Valentijnsdiner met Jo Vally

Reservatie verplicht voor 05/02/2018 op edwin.vleminckx@telenet.be of 0476/88 56 54

06-12-2017
LOFTROMPET VOOR JO VALLY

LOFTROMPET VOOR JO VALLY

 

De Loftrompet voor de volledige carrière van een artiest ging dit jaar naar Jo Vally. Hij volge woensdagavond tijdens De Loftrompetten voor Vlaamse Muziek Will Tura, Willy Sommers en Nicole & Hugo op. 

Jo kreeg de prijs uitgereikt door Minister-president Geert Bourgeios, zelf een liefhebber van Vlaamse muziek.

Proficiat Jo!

 

12-10-2017
IK GEEF HET NIET OP !

IK GEEF HET NIET OP !

IK GEEF HET NIET OP is de nieuwe singel van Jo Vally.

Deze singel is vanaf vandaag, Jo's verjaardag, te verkrijgen via i-tunes.

Proficiat Jo!

22-05-2017
'VAI VAI VAI' ALS ZOMERSINGEL

'VAI VAI VAI' ALS ZOMERSINGEL

De zomer lijkt deze week wel officieel z'n intrede te gaan doen in België... tijd voor verfrissende cocktails, knisperende BBQ's, dromen van vakantie... met heerlijk zomerse deuntjes op de achtergrond! De nieuwe single 'Vai Vai Vai' van Jo Vally is er ééntje waarbij je dat instant zomergevoel al na enkele seconden gewaar wordt. 'Vai Vai Vai' staat op de tracklisting van Jo's recentste album 'Op De Golven Van M'n Hart' en bevat alle elementen waarover een meezingbare zomersong zou moeten beschikken. Voor de muziek tekenden Luigi Bongiovanni en Alexandre PascalSusy Baels zorgde voor de tekst onder het goedkeurende oog van producer John Terra.

In het Jo Vally-kamp gonst het de laatste maanden trouwens van de bedrijvigheid want Jo en z'n team zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor z'n feestjaar '40 Jaar Jo Vally'... met als hoogtepunt een groots opgezet concert met symfonisch orkest in de zomer van 2018!

'Vai Vai Vai' is vanaf maandag 29 mei a.s. digitaal beschikbaar als download of via streaming. Het nummer kan ook worden teruggevonden op het album 'Op De Golven Van M'n Hart' dat zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar is.

19-01-2017
DANA NIEUWE SINGEL

DANA NIEUWE SINGEL

16 november 2016 verscheen Jo Vally z'n nieuwe album 'Op De Golven Van M'n Hart', een album vol nieuwe songs waarvoor Jo Vally nauw samenwerkte met John Terra die het gros van de nummers op dit album schreef en tevens zorgde voor de productie ervan. Nu Jo's prachtige single 'Puur' stilaan over z'n hoogtepunt is werd het tijd om met een nieuwe single voor de dag te komen: 'Dana'.

01-11-2016
OP DE GOLVEN VAN MIJN HART

Op 16 november komt het nieuwe album van Jo Vally uit: "Op de golven van m'n hart". Voor dit album keert Jo Vally terug naar de stijl die hem in zijn beginjaren zo populair maakte. Het zijn allemaal nieuwe nummers en slechts 1 cover (“Save The Last Dance For Me”) 
Jo Vally ging in zee met tal van grote namen als John Terra - die ook de productie op zich nam -, Patrick Renier, Susy Baels en werkte ook samen met Johan Verminnen en Bart Herman.
"Op de golven van m’n hart" bevat niet alleen de hits "Als je jezelf door mijn ogen kon zien" en "Duizend zonnestralen", maar ook de nieuwe pakkende single "Puur". 
Het bonusnummer "Dit Mooie Moment" is het nummer dat Jo Vally liet schrijven voor het huwelijk van zijn dochter Carmen met haar geliefde Pieter, en voor de doop van zijn kleinkinderen Lio, Stan en Noa. Dit nummer werd in de kerk gezongen en op algemene aanvraag is dit nog meegenomen!

TRACKLIST
1. Als je jezelf door mijn ogen kon zien
2. Barcelona
3. Binnen in m’n hart
4. Duizend zonnestralen
5. Liefde is een werkwoord
6. Vai vai vai
7. Dana
8. Toch zing ik mijn lied
9. Ja ik leef
10. Puur
11. Hou een slow voor me vrij
12. Het einde van de rit
13. Dit mooie moment (bonustrack)

28-10-2016
PUUR - NIEUWE SINGEL

PUUR - NIEUWE SINGEL

Beste fans,

De nieuwe singel PUUR van Jo Vally is vanaf nu verkrijgbaar via iTunes.

Aarzel niet en download hem onmiddellijk.

02-08-2016
JO VALLY & ZIJN MAKKERS

Als Ophasselt op zondag 31 juli ontwaakt waren ze er al, de duizend zonnestralen. Zij lokten vele Jo Vally-fans naar het domein van de familie De Rijck te Ophasselt.
Tegen de middag kon je hier en daar wat geknor en gegrom horen. Niet van ontevreden fans. Integendeel, het waren hun hongerige magen want de lucht had zich intussen gevuld met de heerlijke geur van vers gebakken brochetten, spareribs enz.
Tijd om deze lekkere BBQ aan te vallen. 

Zodra de innerlijke mens gevuld was, was het tijd voor wat ambiance. Jo Vally was niet alleen naar Ophasselt gekomen maar had enkele van zijn "makkers" bij. De Stoempers mochten de spits afbijten gevolgd door Steve Tielens. De sfeer zat er van bij het begin al goed in.
Maar het dak ging er pas helemaal af (figuurlijk dan) toen niemand minder dan onze gastheer Jo Vally het podium betrad.

Jo bracht een bloemlezing van eigen klassiekers, country nummers en recent werk. Hoe dan ook je moet al een heel stijve hark zijn als je bij het horen van zoveel mooie liedjes op je stoel blijft zitten. Na dit fantastisch optreden was het tijd om afscheid te nemen van het publiek maar niet zonder eerst nog een bis-nummer te brengen.

Zoals bij elk optreden maakte Jo ook nu weer tijd voor een handtekening of foto met fans aan de fanstand. Er was maar 1 reactie van het publiek, nl. het was een fantastische dag.
Op naar volgend jaar en geloof het of niet de zon heeft haar ticket al op zak. 

19-07-2016
EN HET WERD ZOMER ...

die 16de juli 2016! Niet alleen de buitenwereld baadde in de zon maar ook in het casino van Blankenberge werd het een muzikale hoogzomerdag. Jo Vally streek er, naar jaarlijkse gewoonte, samen met zijn orkest neer voor een meer dan 2 uur durend zomerconcert. Hierbij werd het publiek getrakteerd op een coctail van hits uit vroegere jaren, recente nummers maar ook nieuwe songs.

Jo Vally kwam naar Blankenberge met in zijn kielzog cameramensen van de TV-zender VIER. Dit najaar zendt de zender immers het programma “The show must go on” uit. Een programma waarin een portret van Jo zal gemaakt worden.

Maar camera’s of niet voor Jo Vally moet een optreden tot in de puntjes afgewerkt en verzorgd zijn en dat was die avond niet anders. Jo koos dan ook bewust voor een mix van oude nummers en nieuw materiaal dat terug te vinden zal zijn op het album dat in oktober van dit jaar verschijnt. Een goede keuze want het publiek had het erg naar hun zin.

Voor wie Jo Vally nog nooit met voltallig orkest aan het werk gezien heeft (iets dat bijna onmogelijk lijkt) die kan op 15/10/2016 in het Casino van Middelkerke terecht voor het jaarlijks verjaardagsconcert. Tickets en info bij de fanclub: 0479/96 66 91.

27-06-2016
TERUGBLIK JO VALLY PRIVE OP DE LEIE

TERUGBLIK JO VALLY PRIVE OP DE LEIE

Zondag 26 juni 2016 begon met een ontbijt in het Groot Vleeshuis te Gent waar veel Jo Vally-fans en symphatisanten samen kwamen om er een fijne dag van te maken.
Na het uitgebreid ontbijt ging het richting Leie, de Golden River, voor een "Cava"tocht langsheen het middeleeuwse Gent.

Tegen de middag werd er aangemeerd om opnieuw in te schepen op de Benelux Leieboot met een lunch aan boord.

Buiten waren er niet altijd 1.000 zonnestralen maar dat kon de aanwezigen niet deren want binnen heerste enkel en alleen gezelligheid. Kwam de zon toch even piepen dan met zijn allen het dek op.

Jo Vally, die de hele tijd aanwezig was, maakte tijd voor de fans voor een gezellige babbel, een leuke foto of een handtekening op eigen foto's van de fans.

Tegen 18.00 uur keerde iedereen tevreden terug. Tot volgend jaar!
Jullie gaan dan toch ook mee? 

17-06-2016
NOA, ZUSJE VAN STAN & LIO

De tweeling Stan en Lio kregen er vandaag een zusje bij. Noa is de mooie naam die ze kreeg van haar ouders Carmen en Pieter.

Jo Vally en Marcella zijn opnieuw groot-ouders geworden van een meisje.

Van harte proficiat aan iedereen.

De FanClub

28-12-2015
KERSTCONCERT 2015

De eindejaarsperiode is een periode van gezelligheid en verlangen. Gelukkig zijn er nog er nog altijd een aantal zekerheden zoals de Kerstconcerten van Jo Vally. 

Traditiegetrouw organiseerde de fanclub op 2de kerstdag haar jaarlijks Kerstconcert in de O.L.V.-Hemelvaartkerk te Nieuwenrode.

Een kerstconcert bestaat uit 2 delen waarin echte Kerstliedjes zoals "Jingle Bells, Mary's Boy child, een oude Kerstmiskaart, voor dat ene kind" werden afgewisseld met nummers die ook wel pasten in deze Kerstperiode.
Jo Vally sloot het 1ste deel af met "My way". Jo bracht het op zo'n fantastische manier dat het niemand onberoerd liet.

Tijdens de pauze had de fanclub voor welkome verfrissing gezorgd want de temperaturen waren niet echt winters te noemen.

Ook in het 2de deel passeerden de traditionele Kerstnummers de revue, afgewisseld met andere prachtige nummers zoals "Rode rozen in de sneeuw, Vriend uit het oosten, Laat alles wat ademt ...". Jo Vally bracht tevens ook zijn nieuwe singel en de singel die we allen kennen "Ik heb een plaats voor jou". 
Als afsluiter werd "Stille Nacht" opgevoerd want dat is een nummer dat op een Kerstconcert niet mag ontbreken.

Een welgemeende dank je wel aan Jo Vally en zijn orkest voor dit prachtige Kerstconcert. Zo'n concert geeft de eindejaarsperiode toch een speciaal sfeervol tintje! 

Prettig eindejaar en een gelukkig en gezond 2016 !

27-12-2015
PRETTIGE EINDEJAARSFEESTEN

PRETTIGE EINDEJAARSFEESTEN

Wij wensen jullie een gezellige Kerst toe en een gezond, muzikaal en adembenemend mooi 2016!

Jo, Marcella, Stan, Lio, Carmen en Pieter

26-05-2015
WELKOM LIO & STAN

Beste fans, beste vrienden,

Het is eindelijk zover! Jo en Marcella zijn de trotse groot-ouders geworden van Lio en Stan. Ook een welgemeende proficiat aan de fiere ouders Carmen en Pieter.

Wij wensen hen het allerbeste toe.

De Fanclub.

18-02-2015
TERUGBLIK VALENTIJNSCONCERT 2015

TERUGBLIK VALENTIJNSCONCERT 2015

Op 15 februari 2015 kleurden de Salons Mantovani te Oudenaarde rood voor het intiem Valentijnsdiner met Jo Vally. Veel fans hadden hun weg naar Oudenaarde gevonden. De deuren openden om 11.30 uur en eens iedereen zijn plaats aan tafel gevonden had, werden we bediend met een glaasje cava of fruitsap vergezeld van een hapje.

Na het voorgerecht was het tijd voor deel I van het optreden van ons aller Jo Vally.

 

Het was een heel bijzonder optreden want Jo - die 2 dagen voordien nog een monstercontract in de wacht gesleept had - zou zijn nieuwe CD aan de fans en de pers voorstellen.
Het is een CD met 12 songs die stuk voor stuk autobiografisch zijn. Geen wonder dat de CD de titel "Op het lijf geschreven" mee kreeg.

Aangemoedigd door een uiterst tevreden publiek begon Jo Vally na het hoofdgerecht aan deel II van zijn optreden. Intussen hadden 3 mensen uit het publiek aan een rad mogen draaien en zodoende 3 liedjes uit de nieuwe CD gekozen om nog eens terug te horen. Dit rad was opgemaakt als een "vieuwmaster" waarbij elke foto een lied uit de nieuwe CD voorstelde.

Dit spetterend optreden werd zoals gewoonlijk afgesloten met "Mooi is het leven" en dat was het ook die bewuste zondag in februari. Fans die na het concert Jo persoonlijk wilden feliciteren konden aan de uitzonderlijk opgerichte CD-winkel van de platenmaatschappij terecht. Hier konden de fans met Jo op de foto en hun pas aangekochte CD laten tekenen door de master himself. Jo Vally had op zijn beurt dan weer voor iedereen een speciale foto in petto die hij zoals we dat van hem gewoon zijn, met veel plezier signeerde.

09-02-2015
MONSTERCONTRACT VOOR JO VALLY

MONSTERCONTRACT VOOR JO VALLY

Het voorbije week-end stond de champagne koud ten huize Jo Vally. Jo had reden tot feesten want hij tekende een uitzonderlijk platencontract voor vijf opéénvolgende albums.
Uitgerekend dit WE, met Valentijn, komt Jo met de meest persoonlijke plaat ooit uit.

Terwijl fans en sympatisanten genieten van een heerlijk en intiem Valentijnsdiner in Salons Mantovani te Oudenaarde zal Jo hen muzikaal verwennen met zijn nieuwe CD.

De nieuwe CD is vanaf 13/02 te koop in de elke betere platenzaak en vanaf 15/02 in primeur op het Valentijnsdiner te Oudenaarde.

Jo Vally komt zijn nieuwe CD signeren in één van volgende winkels in jullie buurt. Hij zal er tevens een mini optreden geven.

Noteer alvast volgende data in jullie agenda:

Zaterdag 21/02/2015 om 16.00 uur - FNAC - WIJNEGEM SHOPPING CENTER
Zaterdag 28/02/2015 om 13.30 uur - MediaMarkt - Brugsesteenweg 435 - Roeselare
Zaterdag 28/02/2015 om 16.00 uur - MediaMarkt - Frank Vanackerpromenade 2 - Brugge
Zaterdag 07/03/2015 om 13.30 uur - MediaMarkt -  Herman Teirlinckstraat 2C - Oostakker

Muzikale groetjes

22-11-2014
NIEUWE SINGEL

NIEUWE SINGEL

Jo Vally presenteert eigen countrywerk met "‘Een plek voor jou vannacht"

De eerste single die verschijnt op maandag 24 november op I tunes.
‘Een plek voor jou vannacht’ is de voorbode van het nieuwe album dat in het voorjaar van 2015 zal verschijnen en is Jo werkelijk op het lijf geschreven
Het countrygenre zit weer helemaal in de lift.

 

Denk maar aan de succesvolle doortocht van Robby Longo én het succesvolle country-album dat Jo Vally uitbracht. Elke single uit het album ‘Jo Vally zingt country’ werd een ongekend succes. Logisch dan ook dat Vally op de ingeslagen weg verder wil gaan; met dat verschil dat hij voor de nieuwe nummers opteert voor eigen werk!

Na het overweldigend succes van zijn album ‘Jo Vally Zingt Country’, dringt een vervolg zich op. Jo Vally voelt zich dermate goed in het genre dat hij besluit een stap verder te gaan. Hij zweert de covers af en gaat resoluut voor eigen, origineel materiaal.

Omdat hij zichzelf nog net iets te groen acht voor het volwaardige songwriters-werk zoekt hij zijn heil bij Bart Herman, een rot in het vak, veelzijdig singer-songwriter en country-freak van het eerste uur. Deze betrekt op zijn beurt gitarist/producer Marty Townsend (ex-Blue Blot) bij het project, die, zijn roots getrouw (Townsend komt uit Bakersfield, California) , als het ware country-muziek ademt. En ziedaar : een triumviraat is geboren. Jo Vally levert zowel muzikaal als inhoudelijk stof, Bart Herman fungeert als ‘ghost-songwriter’ en Marty Townsend voorziet dit alles van country-arrangementen pur sang.

(met dank aan Jurgen Malfait)

 

 

13-10-2014
VERJAARDAGSCONCERT 2014

VERJAARDAGSCONCERT 2014

Het was reeds lang aangekondigd: op 11 oktober zou er een groot feest plaatsvinden voor Jo Vally's verjaardag. The place to be was CC de PlomBlom te Ninove. En ze waren met veel, de Jo Vally-fans en symphatisanten.

Iedereen werd verwelkomd met een drankje en een hapje en tegen 20.30 uur was het tijd voor datgene waarvoor iedereen gekomen was: het verjaardagsconcert. De rode draad doorheen dit concert waren liedjes uit Jo's recentste album "Jo Vally zingt Country", afgewisseld met hits uit het verleden en een aantal nieuwe nummers.


En Jo, die gaf van bij het begin - zoals we dat van hem gewoon zijn - het beste van zichzelf.

Tegen het einde van het eerste deel werd er een gigantische verjaardagstaart op het podium gebracht. Deze taart werd door niemand minder dan de jarige Jo Vally zelf gebakken en er was voor iedere aanwezige een stuk voorzien.

Na de pauze ging Jo onvermoeibaar voort. Het leek wel of onze jarige er een jaar of tien vanaf gedaan had in plaats van één jaartje erbij. Hoe dan ook, het publiek kreeg waarvoor het gekomen was en genoot met volle teugen.
Aan het einde van het concert niets dan positieve reacties!

De tijd ging snel
er restten alleen nog mooie woorden
Jo zong het Vlaamse lied
voor iedereen die het graag hoorde
Dat lied is net als Jo
het wil aan u veel liefde geven
Dat lied, dat Vlaamse lied,
Dat is Jo's leven! 

12-05-2014
VOOR DE LIEFSTE MOEDER

VOOR DE LIEFSTE MOEDER

Van bij de start zegt mama "ik geef je mijn hart"
want "rozen zijn rood mijn kind, mijn liefde gaat nooit voorbij"
In het leven kan "geluk komen en gaan"
Eens spreid je je vleugels en "vlieg je er uit"
Vergeet niet "liefde houdt jou en je lieve moeder bij elkaar"
En laat jij je moeder "o zo alleen"
wees er dan maar zeker van dat ze zal zeggen jij bent "altijd bij mij"
Maar onder "de zilveren maan
Brengen "country roads"
Je terug naar the "green green grass of home

Dit is slechts een bloemlezing uit de liedjes welke Jo Vally samen met zijn orkest op zaterdag 10 mei speciaal voor alle mama's ten gehore bracht.
Een groot moederdagconcert dat door ging in Restaurant Den Oesterput te Wevelgem. Hier werden de mama's en hun familie zowel muzikaal als cullinair in de watten gelegd.
Maar er was meer. Zo werden de moeders ook letterlijk in de bloemetjes gezet toen ze een mooie roos en een foto van hun idool onverhandigd kregen.
Deze foto's werden na het concert met veel liefde door Jo Vally gesigneerd en diegenen die het wensten, konden met hun idool op de foto. Een mooier einde van de avond konden de mama's niet dromen.

21-10-2013
VERSLAG ALBUMVOORSTELLING

VERSLAG ALBUMVOORSTELLING

We hebben er maandenlang naar uitgekeken naar de dag waarop Jo Vally zijn nieuw album zou voorstellen. Op 19 oktober was het eindelijk zo ver; de SemCom te Keerbergen werd voor de gelegenheid omgetoverd tot "het wilde westen" en vulde zich al gauw met met cowboys en -girls. En ze waren met veel.

 

Allemaal wilden ze bij de voorstelling van het nieuwe album van Jo Vally aanwezig zijn. Nadat de Vally-band de juiste sfeer gebracht had, was hij daar onze Vlaamse cowboy. Beginnen deed Jo met "Ik gaf je mijn hart" zijn gewezen nr.-1 hit.

De countrynummers volgden elkaar op "Rozen zijn rood, Calypso, Liefde kan komen en gaan enz." En er was natuurlijk ook het verrassend en éénmalig duet met Judith Hildebrand uit de serie "Sturme der Liebe".

Het was een avond vol verrassingen. Zo mocht Jo uit handen van manager Henk Vermeulen de 1ste geperste CD van zijn nieuw album "Jo Vally zingt Country" ontvangen.

En wie dacht dat er geen einde aan kon komen, had het helaas mis want deze mooie avond ging weer veel te snel voorbij. Maar niet voor dat de hele zaal een "Happy Birthday" voor Jo ten gehore bracht. We vierden ook nog een beetje Jo's verjaardag ook al was dat officiëel de week er voor.

Gelukkige verjaardag Jo en veel succes met dit prachtige album.

06-06-2013
GASTENBOEK

Beste fans,
Beste vrienden,

Ik wil heel even tussenkomen wat het gastenboek betreft.

De laatste tijd worden ons berichten gestuurd die de webmaster niet kan toelaten. Het gastenboek is een rubriek op de website waar fans en anderen hun mening kunnen achterlaten. Wij zouden het echter appreciëren als je je in de eerste plaats kenbaar maakt zodat er een antwoord kan gestuurd worden naar de afzender. Het heeft ook geen zin om berichten te sturen waarin mensen geviseerd worden.

Het gastenboek heeft als doel je mening te geven zonder andere mensen te kwetsen, wie het ook mag zijn.

Indien er fans zouden zijn die met bepaalde mensen problemen hebben, gelieve dan contact op te nemen met de persoon in kwestie of een brief of mail te sturen naar het bestuur van de fanclub. Geef je naam en adres door en er zal vertrouwelijk op gereageerd worden.

Ik hoop, beste vrienden, dat we elkaar hierin verstaan en dat we samen goed beseffen dat stoom afblazen op de website en/of facebook geen goed idee is.

Geniet van het leven en maak samen plezier bij de optredens.

Veel liefs
Jo Vally

13-05-2013
MOEDERFEEST 12 MEI 2013

Zij leerde ons de 1ste woordjes
Zij troostte ons bij veel verdriet
Voor kattenkwaad sloot zij haar ogen
Zij heeft een heel groot feest verdiend.

Een groot moederfeest dat doorging op 12 mei in feestzaal De Met in Vilvoorde. Toen de deuren om 14.00 uur open gingen, vulde de zaal zich al gauw met moeders en hun familie om het moederfeest te vieren.

Tegen de tijd dat iedereen zijn plaats gevonden had, was hij daar de groot-meester van de Vlaamse muziek Jo Vally. En Jo “did it his way” een nummer dat op een fantastische manier neer gezet werd door Jo Vally. Muisstil was het toen in de zaal. Zo stil dat men Jo tot op de Grote Markt van Vilvoorde kon horen. Deel 1 bestond vooral uit moederliedjes zoals  “Mama, Omdat ik van je hou ...” maar ook het ambiance-nummer “Oh mama” afgewisseld met Jo Vally-klassiekers “In een droom, aan alle vrouwen ...”.

Na de pauze ging Jo Vally bijgestaan door zijn Vally-band ongestoord verder. Er volgen nog meer ambiance-nummers en ook een “ode” aan een “Lieve moeder”. In dit 2de deel liet Jo ons ook al proeven van wat zijn nieuwe CD zal worden nl. “Country” en bracht al een eerste lied uit die CD. Wordt dit de nieuwe zomersingel? Nog heel even geduld en je komt het te weten.

Afsluiten deed Jo met, hoe kan het anders “Mooi is het leven”. Een leven dat ons door onze moeder werd gegeven. Natuurlijk wilden de moeders Jo zomaar niet laten gaan en bleven minutenlang Jo's naam roepen en ja hoor ze werden op hun wenken bediend. Daar was Jo voor een laatste keer met, hoe kon het ook anders, nog één moederlied “Mooi zijn ze allen de moeders ter wereld”.

Tot slot beste vrienden onthoud dit zeer goed.

Mama, is onze moeder niet maar even
Klein of groot we blijven altijd haar “kind”
Zij heeft ons haar liefde steeds gegeven
En moet door ons steeds worden bemind.

29-12-0000
TERUGBLIK OP DE KERSTCONCERTEN 2013

TERUGBLIK OP DE KERSTCONCERTEN 2013

Hoe kan je een jaar beter afsluiten dan met enkele sfeervolle Kerstconcerten opgeluisterd door niemand minder dan Jo Vally.

Het eerste vond plaats op 15 december in de St.-Gorikskerk te Haaltert. Er was eveneens een Kerstconcert in de St.-Hilariuskerk te Wevelgem, de St. Jacobuskerk te Lichtervelde en zelfs één in het Casino van Koksijde.
Op 2de Kerstdag organiseerde de fanclub haar jaarlijks Kerstconcert in de O.L.V.-Hemelvaartkerk te Nieuwenrode.

Elk van deze concerten bestond uit 2 delen waarin echte Kerstliedjes zoals "Jingle Bells, Mary's Boy child, een oude Kerstmiskaart, Winterwonderland" werden afgewisseld met nummers die ook wel pasten in deze Kerstperiode. Jo zong eveneens zijn gewezen nr.-1 hit "Calypso" maar ook "zomaar een meisje, liefde houdt ons bij elkaar, Rozen zijn rood". Allemaal nummers die op Jo zijn recenste CD "Jo Vally zingt Country" terug te vinden zijn.

Jo Vally sloot het 1ste deel verrassend af met "Kerstmis op zee". Jo bracht het op zo'n fantastische manier dat het niemand onberoerd liet.

Ook in het 2de deel passeerden de traditionele Kerstnummers de revue, afgewisseld met andere prachtige nummers zoals "Rode rozen in de sneeuw, Vriend uit het oosten, Laat alles wat ademt ..."
Als afsluiter werd "Stille Nacht" opgevoerd want dat is een nummer dat op een Kerstconcert niet mag ontbreken.

Een welgemeende dank je wel aan Jo Vally en zijn orkest voor deze prachtige Kerstconcerten. Zo'n concert geeft de eindejaarsperiode toch een speciaal sfeervol tintje! 

27-12-0000
TERUGBLIK OP DE KERSTCONCERTEN 2014

TERUGBLIK OP DE KERSTCONCERTEN 2014

De eindejaarsperiode is een periode van gezelligheid en verlangen. Gelukkig zijn er nog er nog altijd een aantal zekerheden zoals de Kerstconcerten van Jo Vally. Het begon dit jaar op 13 december in de Onze-Lieve-Vrouwekerk te Nieuwpoort gevolgd door de St. Janskerk te Rollegem. Op 21 december was er een kerstconcert in de St. Jacobuskerk te Lichtervelde.

Traditiegetrouw organiseerde de fanclub op 2de kerstdag haar jaarlijks Kerstconcert in de O.L.V.-Hemelvaartkerk te Nieuwenrode.

Elk van deze concerten bestond uit 2 delen waarin echte Kerstliedjes zoals "Jingle Bells, Mary's Boy child, een oude Kerstmiskaart, voor dat ene kind" werden afgewisseld met nummers die ook wel pasten in deze Kerstperiode. Terwijl het publiek het ene moment ingetogen zat te luisteren - en daarbij wellicht aan iemand "specifiek" denkend - naar "Waarom fluister ik jou naam nog", klapten ze het andere moment mee op de tonen van "Winterwonderland"

Jo Vally sloot het 1ste deel verrassend af met "Kerstmis op zee". Jo bracht het op zo'n fantastische manier dat het niemand onberoerd liet.

Ook in het 2de deel passeerden de traditionele Kerstnummers de revue, afgewisseld met andere prachtige nummers zoals "Rode rozen in de sneeuw, Vriend uit het oosten, Laat alles wat ademt ...". Jo Vally bracht ook enkele nieuwe nummers waarvan "Gezworen kameraden" er één is.
Als afsluiter werd "Stille Nacht" opgevoerd want dat is een nummer dat op een Kerstconcert niet mag ontbreken.

Een welgemeende dank je wel aan Jo Vally en zijn orkest voor deze prachtige Kerstconcerten. Zo'n concert geeft de eindejaarsperiode toch een speciaal sfeervol tintje!